Actes

Objectius i actuacions per a aquesta legislatura

El passat dia 10 de febrer vaig tenir l’oportunitat de comparèixer a la Comissió de Governació, Administracions Públiques i Habitatge,del Parlament de Catalunya. El motiu era explicar els objectius i actuacions del Departament per aquesta legislatura.

Vaig centrar la meva intervenció en els quatre grans àmbits del Departament, que són les polítiques d’Habitatge, les polítiques de l’Administració i Funció Pública, les polítiques de l’Administració Local, i els Afers Religiosos. I també vaig fer. I en aquest sentit vaig voler que la meva intervenció no fos una explicació de com ens organitzem i què fem, i sí una explicació de com podem defensar drets tan importants com són el dret a l’habitatge, el dret a uns serveis públics de qualitat, el dret a la llibertat religiosa, i el dret de vot. I com això ho fem treballant plegats amb el món local.

Som davant una legislatura molt important i plena de grans reptes. Treballem per donar resposta al dia a dia, i alhora per preparar el pas de la Catalunya autònoma a la Catalunya Estat. I això ens obliga a ser molt agosarats i atrevits en les propostes que volem endegar i els objectius que volem assolir.

Us deixo un enllaç amb el contingut de la meva intervenció, així com també amb el debat que vam tenir amb els diferents portaveus dels grups parlamentaris. I també un enllaç als diferents vídeos de la sessió.

 

Clica per veure la sessió

Clica per veure la sessió

 

Intervenció-compareixença-HC-Meritxell-Borràs
Debat-compareixença-HC-Meritxell-Borràs

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply