Entrevistes

Entrevista a la Xarxa de Comunicació Local

“Hi ha sentències, com la del TSJC sobre el català, que es poden llegir en clau política”. Aquesta ha estat una de les afirmacions que he fet en aquesta entrevista de Xiptv, la televisió de la Xarxa de Comunicació Local. En el programa, guiat per la Mònica Hernàndez , hem pogut fer una repassada de l’actualitat però també entrar en temes més concrets de la dinàmica i activitat del Departament de Governació, Administracions Públiques i Habitatge que dirigeixo. En la segona part de l’entrevista també han participat els periodistes Oriol March, redactor de política del Diari Ara, i Víctor Palomar, cap de redacció del 9 Nou.

Al llarg de l’entrevista també ha anunciat que estem treballant en la nova oferta pública d’ocupació, que podria arribar a les 2.700 places sobretot per a llocs de treball que es consideren prioritaris – i entre elles, segur que hi haurà places de mossos d’esquadra-. Però també hem parlat dels ajuntaments, dels consells comarcals, d’habitatge, de la “desconnexió” amb Espanya i moltíssims temes més. Podeu veure l’entrevista tot clicant sobre les imatges.

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply