Actes

Gaudint de la Fira de l’Estany, a Ivars d’Urgell

Aquest cap de setmana se celebra la nova edició de la Fira de l’Estany a Ivars d’Urgell i avui he tingut oportunitat de passejar-m’hi pels diferents estands i tastar la gastronomia local. Aquesta és una fira referent del Pla de l’Urgell que posa en valor l’estret lligam del territori amb l’Estany d’Ivars i Vila-sana.

I és una fira d’èxit gràcies a les persones i les entitats del poble que s’hi impliquen. L’edició d’enguany manté la tendència creixent en nombre de visitants d’anys anteriors, passant dels 64 expositors l’any 2015 al més d’un centenar del 2017.

La fira és una mostra del comerç i el turisme local, prova del dinamisme de la comarca del Pla d’Urgell, i que ajuda a promocionar l’estany i la vila, donant a conèixer aquest bell entorn natural i la vitalitat de les entitats i l’economia local.

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply