Actes

Obre les portes l’escola restaurant El Repartidor a l’Hospitalet de Llobregat

Avui he participat en un acte que m’ha fet especial il·lusió, com a hospitalenca i com a membre del Govern de la Generalitat que sóc. Es tracta de la presentació i portes obertes de l’escola restaurant El Repartidor El Llindar-Tragaluz, un projecte impulsat a l’Hospitalet de Llobregat per la Fundació El Llindar i que ha comptat amb el suport no directament del departament de Governació, però sí del Govern de la Generalitat.

Ara fa tres anys vaig acompanyar el president Mas i la consellera Rigau a conèixer de primera mà la bona feina que fa la Fundació El Llindar. I avui he volgut ser-hi en aquest acte perquè es tracta d’un projecte que reuneix dos aspectes que cal destacar:

  • D’una banda, el passat. Perquè suposa la recuperació d’un edifici històric i cèntric de l’Hospitalet, les antigues oficines de Correus de la plaça del Repartidor. I ho fa transformant un immoble antic i en desús i insuflant-li nova vida en benefici de la meva ciutat.
  • De l’altra, el futur. En aquest centre, joves de 12 a 25 anys que per diferents motius s’han desconnectat de l’educació reglada troben una segona oportunitat per continuar els seus estudis o bé per rebre ajuda per trobar feina.

El futur d’un país està en mans de les generacions joves. Per això és cabdal que els hi dediquem recursos i els cuidem. Que sàpiguen que els fem costat, que els oferim oportunitats i que farem tot el possible per ajudar-los a créixer com a persones i com a ciutadans.

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply