Actes

Lliurem 16 pisos en lloguer social de les antigues casernes d’Olesa

L’Agència de l’Habitatge de Catalunya (AHC) ha rehabilitat 16 habitatges del bloc 1 de les antigues casernes de la Guàrdia Civil a Olesa de Montserrat per destinar-los a un ús social. D’aquests 16 habitatges, 12 es lloguen a un preu de lloguer social de menys de 275 euros mensuals i la resta es reserven per casos d’emergència, gestionats per la Generalitat i l’Ajuntament d’Olesa.

Avui hem lliurat les claus a dotze famílies del municipi que podran així accedir a un habitatge digne a un preu assequible. És destacable la feina que ha fet l’AHC per rehabilitar els pisos i també la tenacitat de l’Ajuntament d’Olesa, gràcies a la qual l’antiga caserna de la Guàrdia Civil s’ha pogut recuperar, després d’anys en desús.

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply