Visites

Passejant pel Tastaverd, la fira dels sentits de Riudecanyes

Els carrers de Riudecanyes estan aquest cap de setmana guarnits i de festa per celebrar la desena edició de la Fira Tastaverd. Un esdeveniment que ha estat possible, un any més, gràcies a les entitats, associacions, comerciants i veïns i veïnes del municipi.

Tastaverd es coneix també com la ‘fira dels sentits’. Un esdeveniment on he pogut degustar i admirar els productes ecològics i artesanals, veure la mostra d’oficis típics de la zona, com boter, baster i ferrer i posar en valor l’economia i el comerç local. En definitiva, la fira Tastaverd fa comunitat i potencia el sentiment d’arrelament i de pertinença a la vila.

D’altra banda, amb el Tastaverd, Riudecanyes difon valors de sostenibilitat i respecte per l’entorn, àmbit que el seu alcalde, Josep Maria Tost, coneix molt bé, des del seu càrrec com a Director de l’Agència de Residus. I és que aquells que tenen més interioritzats aquests valors són les persones que viuen de la terra, que la treballen i que en depenen.

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply