Sobre mi

Sóc la Meritxell Borràs i Solé. Vaig néixer a l’Hospitalet de Llobregat i, des de ben jove, vaig tenir molt clar que volia participar activament en la construcció nacional del meu país.

Tot just complir els 17 anys vaig entrar a la Joventut Nacionalista de Catalunya (JNC) i l’any següent, ja amb 18, vaig iniciar també la meva militància a Convergència Democràtica de Catalunya (CDC).

Puc dir que he tingut la sort – i l’honor – de representar la meva ciutat i el meu país. La meva ciutat, l’Hospitalet de Llobregat, sent regidora de l’Ajuntament en diferents mandats. El meu país, Catalunya, sent diputada del Parlament i, posteriorment, formant part del Govern de la Generalitat: en primer lloc com a Consellera de Governació i Relacions Institucionals i, des de gener de 2016, com a Consellera de Governació, Administracions Públiques i Habitatge.

Sempre he cregut en una manera de fer política propera, honesta i amatent a les preocupacions i il·lusions de les persones. I és per això que estic absolutament implicada en el procés històric que està vivint el nostre país.

Des d’aquest blog personal vull anar explicant aquest meravellós viatge vers la llibertat nacional.